adidas sneakers dames

Building or built a Nintendo Papercraft model? Showcase it here!
DanaLincoln
Member
Member
Posts: 2
Joined: 14 Jul 2017, 03:50

adidas sneakers dames

Postby DanaLincoln » 14 Jul 2017, 03:55

Adidas zal nike schoenen de slip-on versie van het populaire NMD silhouet bedekken met een Primeknit bovenkant dat is behandeld met Gore-Tex materiaal waardoor het geschikt is voor het koude en regenachtige weer. Twee van de eerste kleuropties zijn onder andere een zwart paar met een witte Boost midsole en een wit paar met een zwarte Boost midsole. De adidas NMD City Sock Gore-Tex wordt niet verwacht tot de herfst,maar kijk eens naar de vroege afbeeldingen Hierboven en geef ons je eerste gedachten.Vroege rapporten hebben deze winkel voor $ 230. Wij zijn onlangs over nieuwe opkomende kleurwegen van de adidas Y-3 Yohji Boost overgegaan. Vandaag hebben we meer afbeeldingen van het zwart-wit paar. Deze kleurenschema die op de adidas Y-3 Yohji Boost is geplaatst, bestaat uit een Zwarte basis die uit de maas en suède (hiel) is afgestemd door de White die op de Drie Strepen, veters en branding wordt vermeld. Kenmerken zijn de leerstreffers op de middenstrip, de Yohji Yamamoto-branding is op de Three Stripes geplaatst en de enorme Y-3 is op de hak geplaatst. Last but not least, een White Boost sole unit zorgt ervoor dat dit een van de meest comfortabele Y-3 modellen is die u ooit zal bezitten.

Dat kleine extra wat ik noemde, komt in de vorm van een geometrisch patroon dat op de teen staat om de schoen wat extra dimensie te geven. Voel je het diamantachtige ontwerp op de teen? Zo ja, vind je deze nu bij Selecteer internationale retailers. Het is een fijne minuut omdat we iets nieuws uit de adidas Y-3 Yohji Run Boost hebben gezien. Dat zal binnenkort veranderen, omdat de Y-3-lijn zich voorbereidt om twee nieuwe kleurenwegen van het model stateide te laten vallen. De adidas Y-3 Yohji Boost keert terug naar de schijnwerper door twee nike schoenen dames nieuwe eenvoudige maar effect kleurenschema's, zwart-wit en wit En zwart. Beide paren zijn gemaakt van een mesh boven, terwijl er minimale hits van leer zichtbaar zijn op de middelste streep van de Three Stripes branding. De hiel regio lijkt te zijn gemaakt van suede om te helpen de schoen nog meer van een premium gevoel. Wat het merken betreft, is Yohji Yamamoto branding op de Three Stripes geplaatst, terwijl een enorme Y-3 op de hak geplaatst is. Reeds internationaal verkrijgbaar, verwacht dat deze op de retailmarkt voor 320 dollar komen als ze hun stateide debuut maken.

De adidas Futurecraft adidas schoenen is echt de sneaker van de toekomst. Het schoen-initiatief maakt zijn mogelijkheden en ontwerpen eindeloos.Omdat het afval verspilt om sneakers te maken, is de hemel werkelijk de limiet van wat er kan worden gecreëerd.Wat denk je dat het model het volgende opkomt? Met andere woorden, wat voor gerecycleerd materiaal denkt u dat ze zullen gebruiken om de volgende adidas Futurecraft te bouwen? Hoe zit het met een versie die volledig bestaat uit gerecycleerde elektrische draad. Wat je hierboven ziet is de eerste blik op die schoen. Het wordt geleverd met een slip-on geweven bovenkant dat lijkt te zijn gedaan in een geweven ontwerp geheel gemaakt van dunne draden van elektrische bedrading. De gerecycleerde bovenkant wordt dan op de bovenkant van een full-length Boost-zoolunit geplaatst om ervoor te zorgen dat het comfort een punt is. Twee nieuwe kleurwegen van de adidas NMD komen volgende maand bij ons in de komst van de adidas NMD R1 Gum Pack. De adidas NMD R1 Gum Pack beschikt over twee soortgelijke kleurenwegen van de populaire levensstijlloper. Beiden zijn voorzien van Primeknit bovenkant in uw keuze van zwart of wit. Andere details omvatten witte EVA-inserts op de middelzool, een witte Boost-middelzool, en adidas dames ten laatste maar niet de minst contrasterende tandvaten.

Uitspraak van het traditionele palet is een levendig turbo rood accent op de hiel en branding op de tong voor een aanvullende look. Ten slotte richt een witte zilveren unit met zwarte accenten het elegante ontwerp uit. In het lichtgrijze afwerking wordt de adidas Tubular Invader Strap aangeboden in een levendig thema voor de volgende iteratie dit jaar.Gedraaid in eendcamo over zijn gladde suède bovenkant, wordt de wisselende groene en bruine tinten aangevuld met meer tonale olijftracks die worden gebruikt voor zijn merkwaardige hielband, tong, veters en handtekening drie streepmotief, dat onder de kenmerkende band over zijn middelvoet verborgen is. Tenslotte verdeelt een split-off-white en gomzool eenheid het totale ontwerp helemaal. Een officiële release datum is nog niet bekend gemaakt, maar blijf op de hoogte van KicksOnFire voor updates. De adidas Ultra Boost Uncaged zal naar verwachting in een aantal variaties opnieuw dit jaar worden aangeboden, zoals het in een nieuwe onuitgegeven wolconstructie voorkomt. Door de alomtegenwoordige drievoudige zwarte kleurenschema te verkleinen, wordt de laagste sneaker in wezen gedefinieerd door zijn marmeren wol make-up die een mengsel van witte accenten draagt.

Bent u klaar voor het volgende hoofdstuk van de adidas EQT-lijn? Klassieke EQT-modellen krijgen een vernieuwde look met dank aan moderne adidas tech zoals Boost en / of Primeknit consturction. Een model dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie is de adidas EQT Support Ultra PK in de Core Black colorway. De adidas EQT Support Ultra PK is een van de modellen die zowel met Primeknit als Boost tooling komen. Met dat zijn we vrijwel zeker dat paar een van de meest begeerde personen zal zijn.De Core Black colorway heeft het model in een overwegend zwart bovenkant in tegenstelling tot de White geplaatst op de zool.Kenmerken op de schoen zijn onder andere de geplaatste enkelkraag, het lint Three Stripes branding en de plastic hielteller voor extra ondersteuning en structuur. Al verwacht bij de internationale retailers, verwacht de adidas EQT Support Ultra PK Core Black samen met de rest van het volgende hoofdstuk van de EQT-lijn om te beginnen met vrijlating op 26 januari. Met Energy and Oreo-geïnspireerde variaties van de adidas ultra boost 3.0, die volgende maand vrijkomen, De originele adidas Ultra Boost wordt voorgesteld in een ander nieuw thema, gemarkeerd door glanzende iriserende strepen voor de volgende voorgestelde versie.

Ben je bekend met de adidas Munchen? Zo niet, is de retro sneaker vernoemd naar de derde grootste stad in Duitsland. Voor het eerst gecreëerd als trainer is de schoen door de jaren heen meer van een levensstijlloper geworden. Tegenwoordig krijg je een kijkje op één van de nieuwste kleuropties om te komen omdat de schoen in zwarte suède bedekt wordt doorheen de meerderheid van de bovenkant, samen met Witte lederaccenten op het hielblad en drie strips branding op de zijpanelen. Het afzetten van deze kleurweg is de gouden Munchen branding op de zijpanelen en een gomzool eenheid. Deze klassieke zwarte adidas sneakers dames / gom kleurstof van de adidas Munchen is nu verkrijgbaar bij geselecteerde adidas retailers. We hebben de aankomende adidas Originals Stan Smith Boost nader bekeken. Metalen Zilver, nu is het tijd om onze aandacht te vestigen op de adidas Originals Stan Smith Boost Metallic Copper. Net zoals het Silver pair, krijgt deze versie van Stan Smith een vernieuwde look en feel door gebruik te maken van een Metallic bovenkant, die in Dit geval komt in koper, en een witte boost zool voor comfort. De blik op de bovenkant is tonaal, aangezien nog meer Koper op de veters en oogleden aangezien nog meer Koper op de veters en oogleden voorkomt.

Return to “Museum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests